Sjamanistische tantra massage

A sacred jourey through body and soul....
Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel

Dicht bij je gevoel komen, heelheid en essentie ervaren kun je op veel manieren bereiken. Onze sjamanistische tantra massage is één van die manieren. Deze massage is zoveel meer dan een massage. Het is een helende reis door lichaam, geest en ziel.


Lichaam, geest & ziel in verbinding


Via het contact met alles wat zichtbaar en onzichtbaar is, met de wijsheid van alle tijden, maken mijn ziel, mijn hart en mijn weten via de handen en in de vorm van energie contact met jouw lichaam en alles wat daarin gevoeld mag worden. Om jou te mogen ondersteunen in dat wat aandacht vraagt. Om de energie meer te laten stromen daar waar het blokkeert.

Kies voor deze sjamanistische tantra massage wanneer je

  • levensenergie in je lichaam wil voelen stromen.
  • je hart en alle chakra's wil openen
  • contact met je lichaam en alle gevoelens wilt ervaren
  • controle los wil kunnen laten.
  • jezelf een interne ontdekkingsreis gunt.
  • even alle aandacht aan jezelf wil geven door alleen maar te ontvangen
Praktische informatie over deze massage

Vooraf aan de sjamanistische tantra massage zullen we samen onder het genot van een kop thee de verbinding maken, kijken we naar jouw intentie en nemen het verloop van de massage door.  Ook bespreken wij jouw wensen en onze grenzen en mogelijkheden via het Wheel of Consent. Zo ontstaat er veiligheid en vertrouwen.


Na dit gesprek beginnen we met een hartmeditatie en wellicht wat lichaamswerk om los te komen van het dagelijkse en met jezelf aanwezig te zijn. De rest mag een verrassing blijven maar kunnen we echt wel een cadeau aan jezelf noemen. Tijdens deze massage kan het hele lichaam aangeraakt worden, rekening houdende met wat hierin afgesproken is.


Rob zijn handen vormen de verbinding tussen jouw lichaam, jouw ziel, onze bezieling en belichaming en alle wijsheid welke aanwezig is. De wijsheid van alle tijden. Om zo door te kunnen geven wat dienstbaar is aan jouw zijn en lichaam.


Gedurende de massage kan er van alles helder worden waardoor er ook van alles in proces kan komen.


De massage wordt gegeven op een mat. Er wordt gemasseerd met warme olie vermengd met etherische geuren. Mocht je de dagen na de massage ergens over willen praten dan mag je altijd telefonisch contact opnemen.Alles mag er zijn

Met deze massage worden je lichaam en de zintuigen geprikkeld. Je levensenergie wordt aangewakkerd. We geven ruimte aan onze gevoelens en overtuigingen en dus ruimte en vrijheid aan onszelf, ruimte om alles toe te laten wat al aanwezig is in het moment. Zonder dat er ook maar iets moet. Vol van levensenergie en bewustzijn. 


Bovenal is deze massage vooral ook heel speels, koesterend en een reis door en met jezelf. Essentie en levensenergie ervaren. Heel bewust. Vanuit deze ontspanning, koestering, genot en overgave aan het moment ontstaat een diep gevoel van heelheid, volheid en energetisch opgeladen zijn, een gevoel van er mogen zijn met alles wat er is. Wat ook blokkades kunnen hierin helder worden. Daar waar heling plaats kan vinden. 


Ervaringen
Carolien MRM

De Sjamanistische massage bij Rob was een feest. Alles gebeurd even zorgvuldig en liefdevol. Het gesprek vooraf aan de massage is al een mooi begin punt van de reis. Het biedt direct helderheid over het pad dat ik ga. Alles wat gezegd wordt doet er toe. Zonder te veel te verklappen van de massage, was het voor mij, van de ene verwennerij in de andere. Een heerlijk warm bad, vol geur, kleur, smaak, geluid, aanraken.
Rob heeft een heel eigen manier van masseren, het verwarmd, opent mijn hart, maakt me als een kind zo blij. Het laat me voelen waar ik vasthou en inspireert om los te laten op een speelse manier. Ik lig nu, volkomen tevreden, thuis onder een dekentje op de bank, het nagenieten is begonnen. Blij dat ik "Mooi Gevoel" heb gevonden voor meer stappen op het Sjamanistische pad. In dankbaarheid.
Liefs,
Carolien.

(Translated by Google)
The Shamanic massage with Rob was a treat. Everything is done with care and love. The conversation before the massage is a great starting point of the journey. It provides immediate clarity about the path I am taking. Everything said matters. Without giving too much away about the massage, for me it was one pampering after another. A lovely warm bath, full of smell, colour, taste, sound, touch.
Rob has his own way of massaging, it warms me, opens my heart, makes me as happy as a child. It makes me feel where I'm holding on and inspires me to let go in a playful way. I am now lying on the couch at home, completely satisfied, under a blanket, and the afterglow has begun. Glad I found "Beautiful Feeling" for more steps on the Shamanic path. In gratitude.
Love,
Caroline.

Bekijk meer
3 maanden geleden
Stephanie Beekvelt

Hoe verwoord je een ervaring die eigenlijk een diep gevoel van thuiskomen met zich meebrengt. Na het bezoek bij Rob voelde ik mij weer dieper geland in mijn lichaam. Kwam er van alles in beweging en voelt mijn lichaam weer van mij. Zijn er inzichten gekomen op de vraagstukken welke ik droeg. En werd ik verrast door wat mijn lichaam te vertellen had. Rob is een wijs man die naar je luistert met een open hart. De kracht van aanraking is zo helend. En zo mocht ik het ervaren. Dankbaar voor deze ont-moeting.

(Translated by Google)
How do you express an experience that actually brings with it a deep feeling of coming home? After visiting Rob, I felt deeper in my body again. Everything started moving and my body feels mine again. Insights have emerged into the issues I was dealing with. And I was surprised by what my body had to say. Rob is a wise man who listens to you with an open heart. The power of touch is so healing. And that's how I got to experience it. Grateful for this meeting.

Bekijk meer
1 jaar geleden
Eva Janssen

Ik heb een hele fijne en waardevolle massage ontvangen van Rob. De massageruimte is rustig en ik voelde me er direct welkom en thuis. Rob heeft een prettige respectvolle manier van aanraken en masseren. Er is veel in beweging gebracht. Ik kom zeker nog eens terug!

(Translated by Google)
I received a very nice and valuable massage from Rob. The massage room is quiet and I immediately felt welcome and at home. Rob has a pleasant, respectful way of touching and massaging. A lot has been set in motion. I will definitely come back!

Bekijk meer
2 maanden geleden

Sjamanisme & tantra

Voor ons gaat het zowel bij sjamanisme en tantra ook over de laag van bewustzijn. Gaat het over lichaam, geest en ziel welke samenwerken. Beide zijn het ook de paden naar de binnenwereld en van daaruit weer naar buiten treden. Eerlijk naar jezelf te durven kijken en de bereidheid te hebben om alles in jezelf te doorvoelen. Het is ook de liefde voor de diepe schoonheid, in jezelf en alles en iedereen om je heen. 


Het heeft voor ons in deze vorm niets te maken met een erotische massage. 


Contra indicaties


Mocht je twijfelen over je gezondheid met betrekking tot deze sjamanistische tantra massage, neem vooral contact op zodat wij kunnen overleggen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om hierin eerlijk te zijn.
Tarief sjamanistische tantra massage

Waar : Tjalleberd

Tijdsduur : 150 minuten

Investering : € 135,00  


Deze massage neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag ( inclusief kennismaken, voorbereiding en afronding ) maar ik kijk niet op de klok.


Een kennismakingsgesprek per telefoon is uiteraard mogelijk.


Hoewel ik geen verschillende tarieven hanteren kan ik mij voorstellen dat de sjamanistische tantra massage je wel roept, maar dat het financieel wat lastiger kan zijn. Ik sta er altijd voor open om hierover in contact te gaan. Wellicht komt de donatiepot ook goed van pas.unsplash