Traject Loyal Soldier

The hurt of a starving child...

Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel

Als je in jouw jeugd onveilig gehecht bent, dan werkt dit door in jezelf. Overvloedig voor de andere zorgen, pleasen, dichtbij houden, jezelf aanpassen en soms moeite met vertrouwen. Het is een codependentie. Op zoek naar waardering, goedkeuring en bevestigd worden. 


Soms loop je tegen vraagstukken, blokkades en levenslessen aan zonder te doorgronden waarom dit terug blijft komen en leef je verder zonder veranderingen aan te brengen. Omdat deze lessen en stukken vaak niet welkom zijn, heb je jezelf aangeleerd om hier tegenover een verdediging ( aanpassing ) in te zetten. Dit alles dient jou om verder te kunnen in het leven. En dat is begrijpelijk. Maar ook deze verdediging ( aanpassing ) vraagt energie van je en hebben vaak ook consequenties.


Behind every over-compensating adult there is a hurt of starving child


Wil jij jouw leven besteden aan aanpassing van jezelf of wil jij graag jouw pure, heldere, rauwe bezieling leven ? Wil je vrij zijn van jouw Loyal Soldier ? Niets is een mooier gevoel dan in vol contact zijn met jouw ziel. Vrij van vermijden, ontlopen of wegstoppen. Vol in de levensenergie. Volledig zijn wie jij bent.

Kies voor het traject wanneer je bijvoorbeeld

 • maar moeite blijft houden om goed voor jezelf te zorgen
 • leegte of onrust kan voelen bij jezelf
 • verslaafd bent aan bepaalde patronen of gewoontes
 • je meer leeft voor de ander ( jezelf wegcijfert )
 • het idee hebt dat je leven vast is gelopen of juist rondjes draait
 • voelt dat je jezelf beschermd in sommige situatie's ( terwijl dit helemaal niet echt noodzakelijk is )
 • geen idee hebt wie jij "bent" en jezelf rusteloos voelt


Loyal Soldier | Soul Journey

Wat is deze Loyal Soldier nu precies ? Ergens in ons leven raken wij beschadigd door ervaringen welke niet veilig waren, onprettig of onbegrijpelijk.  Als deze ervaringen zijn opgedaan dan komt er een mechanisme op gang in ons, en dit is de Loyal Soldier.


De Loyal Soldier is daar om je te beschermen tegen verdere pijn en herinnering. En daarin is deze soldaat heel trouw. Hij wijdt zijn leven hieraan. Aan jouw bescherming.  


Voorbeelden hiervan zijn;


  • personen afstoten ( je ongeliefd maken ) terwijl je ze eigenlijk dichtbij wil
  • jezelf kleiner maken omdat je ergens bang bent om volledig voor jezelf te gaan staan
  • overschreeuwen om de kwetsbaarheid niet te voelen
  • controle uitoefenen over je omgeving
  • gevoelens wegdruken
  • jezelf bezig houden, geen rust en inkeer/reflectie nemen 

  Waarom zou ik dit doen vraag je nu wellicht jezelf af. Hij voorkomt verdere pijn, herinnering en emoties op deze beschadiging. Echter staat deze soldaat niet alleen tussen jou en het beschadigde deel, maar ook tussen jou en de pure ziel. En deze pure ziel wil graag contact met jou en geleefd worden.


  Om deze verbinding volledig tot stand te laten komen is het nodig dat de Loyal Soldier herkent, erkent en bedankt wordt, zodat hij langzaam zijn taak op mag geven en alles terug mag geven aan jezelf hierin. Omdat de soldaat een plek inneemt welke jij al lang zelf op je kunt nemen. 


  Daar waar jij jezelf mag herinneren dat de oorlog al lang voorbij is....  Praktische informatie over het traject

  Wanneer jij je openstelt, zuiver klaar bent om met jezelf in gesprek te gaan en aan te kijken ( omdat je weet dat je het zo niet langer wilt ) dan kan Rob met jou meelopen. 


  Het traject duurt ongeveer 8 tot 12 weken waarin wij vier sessie's samenkomen. Iedere sessie, van anderhalf uur, is verbonden aan een windrichting van het medicijnwiel.  Door deze vorm is er steeds integratietijd tussendoor maar voorkomen we ook terugval, zodat er na dit traject ook echt daadwerkelijke verandering heeft mogen plaatsvinden in jou. Ook tussen de sessie's is er contact mogelijk als er iets gedeeld of ingebracht wil worden.


  We doen geen kunstjes en spelen niets na, maar gaan wel afgestemd in contact met jouw ziel en het zielsverlangen. Maar dus ook met alles in het licht zetten wat daar tussen staat. 


  Dit traject bestaat uit 4 sessie's en wellicht denk je nu, is dit niet wat kort ?


  Na dit traject voel je weer ( nog meer ) de verbinding met je puurheid, jouw levensenergie en herken je de patronen en verhalen welke je hanteerde om verder te kunnen leven maar diep van binnen niet dienden. Je zal zelf deze patronen en verhalen dieper en dieper moeten beseffen, doorvoelen, loslaten en omzetten naar dat wat bij jouw diepste zelf past. Maar de inzichten hierin zijn je helder.


  Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel hecht veel waarde aan vertrouwen en veiligheid. Voor ons is het een voorwaarde dat je zelf voelt of het klopt en ( ondanks de spanning ) een diepe ja voelt. Dit vinden wij echt belangrijk. Om deze reden houden wij eerst een kennismakingsgesprek om af te stemmen. 


  Ervaringen
  Jenny Verburg

  Inspirerend, diepgaand, oprecht, speels, spiegelend en met aandacht.

  Bekijk meer
  8 maanden geleden
  Ramona D

  Dit is een plek waar je meteen voelt dat je welkom en gewenst bent. Rob werkt op sjamanistische wijze en kon mij vrij snel vertellen waar mijn (ziels) pijn vandaan komt. Deze sjamanistische healing zorgde ervoor dat ik eindelijk de kern van mijn issue begrijp.

  Na de healing sessie en de meditatie voelt mijn leven veel lichter en heeft Rob me een aantal tips ( wijsheden) meegegeven om in contact te blijven met mijn gevoel en mijn ziel.

  De holistische manier van werken in het sjamanisme is voor mij een logische, alles staat in verbinding met elkaar.
  En ik ben blij dat ik hierin iemand heb gevonden (Rob) die ik vertrouw om me op deze wijze verder te helpen in mijn leven.

  Bekijk meer
  1 jaar geleden

  Tarief Loyal Soldier traject

  Waar : Tjalleberd

  Tijd : 4 sessie's van 90 á 120 min.

  Investering :€ 395,00 ( inclusief intakegesprek )

  Inclusief : tussentijds contact en nazorg via mail of bv whatsapp


  We komen 4 sessies bij elkaar. Tussen de sessies plannen we steeds een termijn van ongeveer een 2 á 3 weken zodat er integratie kan plaatsvinden van wat er is aangeraakt en een plek mag vinden. Het traject voorkomt terugval in oude comfortabele maar niet diendende patronen, gedachtens, gevoelens etc. De sessie's duren ongeveer anderhalf á twee uur. Tussentijds is er de mogelijkheid om - via b.v. whatsapp - contact te hebben over hoe het met je gaat en wat er zich allemaal afspeelt in jouw leven.


  De sessie's worden geheel afgestemd op dat wat er voor jouw nodig is. Alles is maatwerk in het moment. Onze werkwijze is provocatief, met humor, speels en "to the point".


  Van jouw kant is de bereidheid nodig om alles ook echt aan te willen kijken, te doorvoelen en tijd te investeren ( op dit vlak ) in jezelf. Een kennismakingsgesprek per telefoon gaat altijd vooraf aan dit traject.


  Hoewel ik geen verschillende tarieven hanteer kan ik mij voorstellen dat het traject Loyal Soldier je wel roept, maar dat het financieel wat lastiger kan zijn. Ik sta er altijd voor open om hierover in contact te gaan. Wellicht komt de donatiepot ook goed van pas.  unsplash