Rob Sjamanistisc Centrum Mooi Gevoel

rob@mooigevoel.nl

06-54238299

Rob - White Feather


Mijn naam is Rob. Geboren op het platteland. Mijn jeugd leefde ik in een dorp. Deze tijd gaf mij de ruimte om te spelen en te fantaseren, zowel binnen als buiten. Ik probeerde er altijd wel het mooiste van te maken. Vaak gepest en niet begrepen, maar ook met een paar dikke vrienden.


Helaas raakte ik op latere leeftijd verstrikt in mezelf. Ik liep letterlijk tegen mijn eigen gemaakte problemen op. Al langere tijd las ik spirituele boeken, volgde vele workshops en het pad van Tantra. Maar daar waar ik mee geconfronteerd werd vroeg er om dat ik mezelf eens echt puur en eerlijk ging lezen. Om schepen te verbranden en nieuwe kansen aan te gaan. Het vroeg om zuiverheid naar mezelf en naar anderen. Het vroeg om tranen en groei.


Een vuuropleiding als vuurhoeder bij de zweethut bracht mij in contact met de kracht van het vuur en de zweethut. Ik opende mij meer een meer voor mezelf en voor het grotere waar wij toe behoren. Ook startte ik met een Sjamanistische opleiding en ging 4 dagen en 4 nachten de berg op voor een Vision Quest in 2015. Toen de roep helder werd dat ik de plek van de watergieter mocht gaan innemen volgde ik een training om mezelf nog meer te herinneren wat ik te brengen heb hierin.


En zo ontdekte ik op reis door mijzelf dat ik ook steeds meer in contact kwam met het grotere bewustzijn. Daar waar alles met de Ziel in verbinding staat.


Wat je van mij kan verwachten is zuiverheid, onvoorwaardelijke aanwezigheid, veiligheid, eerlijke oprechtheid, compassie en mijn inzet in dienst van jou en de weg naar het Mooiste Gevoel naar jouw Mooiste Zelf.


Binnen Mooi Gevoel draag ik de Sjamanistische tantra massage, het Loyal Soldier traject, drum bouw en begeleid ik samen - met Linda in de bedding -  de zweethut ceremonie en de Vision Quest.


Ik heet je meer dan welkom mooi mens !!!!

unsplash