Shamanic drum trance journey

The drum is Great Spirit's favorite instrument
Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel

Droomstaat

Laat je meenemen door jouw binnenwereld heen, in een droomstaat. Laat je wijsheid spreken, beelden tot je komen en de dromenwereld boodschappen vertellen.


Liggend op een mat, onder een deken, mag jij je overgeven en de drum laten spreken. De intentie waarmee jij deze reis aangaat nemen we mee in het medicijn van de drum. Naast de drum kunnen er ook nog andere instrumenten worden ingezet. Alles afgestemd op het moment en de energie.


Deze reis is er één door jouw werelden heen, door alle lagen van jezelf. Zonder verwachtingen mag je dit aangaan, je mee laten nemen op de rivier van het geluid en de trillingen. Zodat zich dat mag laten zien wat aandacht wil, dat mag spreken wat gehoord wil worden.


Praktische informatie over deze journey

De shamanic drum trance journey is een persoonlijke reis. Het is dus jouw unieke reis en daarop geheel afgestemd. 


We maken van te voren kennis met elkaar en stemmen ( in een meditatie ) af op jouw intentie. Waarvoor ga jij deze healing graag aan. Als jij er klaar voor bent mag je jezelf mee te laten nemen op reis door jouw bewustzijn. In een droomstaat en in alle veiligheid. 


Naast de drum's kunnen er ook andere instrumenten ingezet worden ( zoals de ratel, rainstick, klankschalen ) om jouw reis te ondersteunen. Alles afgestemd op jouw energie en reis.


Weet dat het trance ritme van de drum een stevig ritme is. Het is belangrijk dat je niet afstemt op wat je hoort en hoe het klinkt, maar dat je het geluid gebruikt om dieper af te zakken in jezelf. Dit is de droomstaat of trance. Geheel op intuïtie in het moment, laat iedere drum weten of deze ook mee wil doen. Zo kunnen er dus ook verschillende drum's klinken. 
Tarief shamanic drum trance journey

Waar : Tjalleberd

Tijd : 75 min 

Investering : € 70,00  individueel 


Hoewel ik geen verschillende tarieven hanteer kan ik mij voorstellen dat de zweethut ceremonie je wel roept, maar dat het financieel wat lastiger kan zijn. Ik sta er altijd voor open om hierover in contact te gaan. Wellicht komt de donatiepot ook goed van pas.unsplash