Linda sjamanistisch centrum Mooi Gevoel

Bedding zweethut, organisatie & communicatie


linda@mooigevoel.nl


Linda

Mijn naam is Linda, en zag het levenslicht in 1975. Ik ben een gevoelige en positieve ram met echte ‘ram-kenmerken’.

Mijn voelsprieten hebben me veel gebracht; hele mooie dingen, maar ook een cocktail van verwarringen.
Hier mocht ik achter komen doordat ik ging ‘struikelen’.

Het struikelen liet zich o.a. zien door de diagnose MS. Mijn werk in het Speciaal Onderwijs kon ik daarom niet meer uitvoeren en werd afgekeurd. Dit was voor mij destijds een groot verlies, want mijn werk was mijn alles en het voelde als mijn plek...
Ik mocht mijn nieuwe plek in het leven gaan ontdekken. Dat was een zoektocht. In de basis bleef ik me lange tijd focussen op de buitenwereld, zoals ik het had geleerd en deed wat ik kon. Een onbestemd raar gevoel bleef aanwezig.

Na een latere pittige struikelpartij werd ik wakker. Het kwartje was gevallen. Mijn plek bleek veel dichterbij, het was de plek in mezelf!
Een intense fase volgde, want ik had veel los te laten en keuzes te maken. Ik nam een afslag, de afslag naar mijn binnenwereld. Mijn lichaam, ziel en geest wezen me de weg en lieten van zich horen als ik van ‘de bedoeling’ afweek. Ik leef vandaag de dag met de tekens van mijn binnenwereld, en voel en weet dat dit de bedoeling is.

Ik voel me dankbaar dat ik ‘mijn plek’ heb gevonden. ‘Mijn-bewust-zijn’ brengt me veel. Ik geloof erin dat dit pad eindeloos is met mooie spiegels waarin gekeken mag worden.
Het doorleven van de valkuilen van hooggevoeligheid, mijn levenslessen en processen die bij een chronische aandoening komen kijken, is mijn (levens-) wijsheid vergroot. Deze ervaring/kennis neem ik mee ‘in het veld waarin ik me beweeg’.

Mijn inbreng en aanwezigheid bij Mooi Gevoel is in de basis ‘een extraatje en cadeautje’.
Door restverschijnselen kan mijn energie en fysieke inzet per dag verschillend zijn. Ik voel en kijk per keer wat kan & wat wil.
Daarom voelt mijn aanwezigheid als een cadeautje van het universum als ik van de partij ben.
Een veilige bedding vind ik enorm belangrijk. Ik draag zorg voor deze basis en doe dit op mijn eigen- wijze vanuit liefdevolle kracht, zuiverheid en integriteit.