Volle maan slinger


Het maken van een Volle maan slinger is een creatieve wijze om uiting te geven aan jouw binnenwereld. De slinger bestaat uit 13 manen met iedere volle-maan een persoonlijke boodschap, gebed of affirmattie. Deze slinger kun je voor jezelf maken of juist aan een speciaal iemand cadeau geven, iemand waar jij op afstemt tijdens het maken van de slinger.


Het eindresultaat reist een jaar in energie met je mee, want iedere volle-maan ontvang jij ( of jouw dierbare ) een persoonlijke boodschap.


En je neemt ook nog alle inspiratie mee om thuis vaker een volle maan slinger te maken. We maken deze slinger uiteraard rondom de krachtige volle maan.Volle maan slinger - onze binnenwereld
Volle maan slinger - onze binnenwereld

Praktische informatie over de workshop

Tijdens deze dag staat jouw creativiteit en spiritualiteit centraal & maak je contact met jouw gebeden, wensen en/of affirmaties welke je verwerkt in gededszakejes Het is een knusse dag in verbinding met jezelf, in een fijne omgeving en met een mooie groep mensen. We doen een vegetarische potluck, dus neemt iedereen dat mee waar hij of zij blij van wordt.


Voor het benodigde materiaal wordt gezorgd. Uiteraard mag je zelf ook ( natuurlijke ) materialen meenemen wat je kunt verwerken 


Tarieven centrum Mooi Gevoel

Tarief workshop Volle maan slinger

€ 49,50 p.p.


Dit is inclusief thee en alle materialen.

Groepsgrootte: Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.


Zie de agenda voor de datums.

unsplash