Onze Binnenwereld

'Onze binnenwereld'. De mooiste plek van ons Zijn. Een plek die voor velen niet een vanzelfsprekende plek is om te Zijn, terwijl dit wel de bedoeling is.


Onze Binnenwereld wil vrouwen hierin inspireren door zicht te laten herinneren waar 'te zijn'. Je kunt het zien als een loopplank naar jouw Binnenwereld.


In ons lichaam liggen de antwoorden, de antwoorden op alles wat aan jou gekoppeld is. Je hebt er alleen maar contact mee te maken. Contact met je lichaam en ziel.


In de westerse wereld zien we dat mensen vooral vanuit het hoofd leven. Het hoofd wat vol zit met herinneringen en patronen. Dit leidt vaak tot 'rondjes lopen', met alle gevolgen van dien. Het hoofd is heel goed in 'het bedenken', alleen daar is geen ruimte voor gevoel. Gevoel kan alleen fysiek en energetisch gevoeld worden.


Linda

Om dichterbij jezelf te komen heb je dit patroon te doorbreken, en dat betekent: uit het hoofd en in je hart. Dit vraagt om bewustzijn ... bewust-er-mee-Zijn. Vanuit jouw binnenwereld kan de weg bewandeld worden naar jouw ware Zijn. Dit is de sleutel om stappen te zetten die leiden tot veiligheid, vervuldheid, aanwezigheid, kwetsbaarheid, waarheid en authenticiteit.


Het eindresultaat door verantwoordelijkheid te nemen voor jouw ware Zijn, geeft uiteindelijk een Mooi Gevoel.

Wat kan ik voor jouw betekenen