Verdiepingstraject 


Jij bent,

Zoveel,

Overvloed.


De boom in het bos,

De spriet in het gras,

De zon aan de hemel,

De druppel in de plas..


Jij bent

Jouw waarheid,

Niet jouw verleden,

Niet was was,

Maar wel je heden.

,
Jij bent,

Wie je oorspronkelijk altijd al bent geweest,

Zuiver en puur,

Een kind van de sterren,

Moeder Aarde haar natuur.


Jij bent wie je kiest te zijn,

Met welke verhalen wil jij door het leven,

Stoppen ze hier.

Of dienen ze nog even..


Mag jij zijn,
Puur, open en in het licht,,
Kun jij verder vanuit het nieuwe begin,,
En sla je de oude hoofdstukken dicht.


Verdiepingstraject Mooi Gevoel

Soms loop je tegen vraagstukken, blokkades en levenslessen aan zonder te doorgronden waarom dit terug blijft komen en dus zonder veranderingen in jouw leven aan te brengen. En omdat deze lessen en stukken vaak niet welkom zijn, heb je jezelf aangeleerd om hier tegenover een verdediging/aanpassing in te zetten. Dit dient jou om verder te kunnen in het leven. En dat is begrijpelijk. Maar ook deze verdediging/aanpassing vraagt energie van je. En het heeft ook vaak consequenties. Uiteindelijk realiseer je echt wel dat je beter af bent zonder deze stukken. Want het is ook een blokkade. Een blokkade in je levensenergie en in wie jij werkelijk bent.Praktische informatie over het traject


Wanneer jij je openstelt, zuiver klaar bent om met jezelf in gesprek te gaan en aan te kijken ( omdat je weet dat je het zo niet langer wilt ) dan kan Rob met jou meelopen. Voorafgaande hebben we een online intakegesprek zodat we kunnen afstemmen of dit traject ( op dit moment ) bij je past.


Het traject duurt 7 á 9 weken waarin wij vier sessie's samenkomen. Iedere sessie, van twee á tweeënhalf uur, is verbonden aan een windrichtingen van het medicijnwiel. Door deze vorm is er steeds integratietijd tussendoor maar voorkomen we ook terugval, zodat er na dit traject ook echt daadwerkelijke verandering heeft mogen plaatsvinden in jou.


Na dit verdiepingstraject voel je weer de verbinding met jezelf, je puurheid, jouw levensenergie en ben je vrij van de patronen en verhalen welke je hanteerde om verder te kunnen leven maar diep van binnen niet dienden. 


Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel hecht veel waarde aan vertrouwen en veiligheid. Voor ons is het een voorwaarde dat je zelf voelt of het klopt en ( ondanks de spanning ) een diepe ja voelt. Dit vinden wij echt belangrijk. Om deze reden houden wij eerst een intakegesprek om af te stemmen. Onze werkwijze is zuiver, respectvol en "to the point".
Kies voor dit verdiepingstraject wanneer je bijvoorbeeld:


  • steeds de verkeerde partner aantrekt welke uiteindelijk niet goed voor je is
  • maar moeite blijft houden om goed voor jezelf te zorgen
  • je slecht alleen kan zijn of het juist lastig vindt om je te verbinden met andere
  • je leegte of onrust kan voelen bij jezelf 
  • verslaafd bent aan bepaalde patronen of ongewenste gewoontes
  • de balans tussen aandacht en liefde geven en ontvangen lastig vindt
  • je het idee hebt dat je leven vast is gelopen of juist rondjes draait
  • je voelt dat je jezelf beschermd in sommige situatie's ( terwijl dit helemaal niet echt noodzakelijk is )De vorm van de sessie wordt geheel afgestemd op dat wat er voor jouw nodig is. Alles is maatwerk in het moment. De vormen waarmee wij werken zijn onder andere; trance-reizen, visualisatie, lichaams- en ademwerk, opstellingen in het medicijnwiel, zielscontact, provocatie/onderzoek en massage.


Mocht je jezelf afvragen of deze vorm iets voor je is neem dan vooral contact met ons op. 


Ramona D 

20-02-2023

verdiepingstraject

Dit is een plek waar je meteen voelt dat je welkom en gewenst bent. Rob werkt op sjamanistische wijze en kon mij vrij snel vertellen waar mijn (ziels) pijn vandaan komt.


Deze sjamanistische healing zorgde ervoor dat ik eindelijk de kern van mijn issue begrijp. Na de healing sessie en de meditatie voelt mijn leven veel lichter en heeft Rob me een aantal tips (wijsheden) meegegeven om in contact te blijven met mijn gevoel en mijn ziel.


De holistische manier van werken in het sjamanisme is voor mij een logische, alles staat in verbinding met elkaar. En ik ben blij dat ik hierin iemand heb gevonden (Rob) die ik vertrouw om me op deze wijze verder te helpen in mijn leven.

Tarieven centrum Mooi Gevoel


Tarief verdiepingstraject 

€ 395,00 ( inclusief intakegesprek )

We komen 4 sessies bij elkaar, verbonden met de windrichtingen en het medicijnwiel. Tussen de sessies plannen we steeds een termijn van ongeveer een 2 á 3 weken zodat er steeds integratie kan plaatsvinden van wat er is aangeraakt en een plek mag vinden. Zo voorkomen wij terugval in oude comfortabele maar niet diendende patronen, gedachtens, gevoelens etc. De sessie's duren ongeveer twee á tweeënhalf uur. Een kennismakingsgesprek per telefoon is uiteraard mogelijk.