Traject Loyal Soldier | Soul Journey

Jij bent,

Zoveel,

Overvloed.


De boom in het bos,

De spriet in het gras,

De zon aan de hemel,

De druppel in de plas..


Jij bent

Jouw waarheid,

Niet jouw verleden,

Niet was was,

Maar wel je heden.

,
Jij bent,

Wie je oorspronkelijk altijd al bent geweest,

Zuiver en puur,

Een kind van de sterren,

Moeder Aarde haar natuur.


Jij bent wie je kiest te zijn,

Met welke verhalen wil jij door het leven,

Stoppen ze hier.

Of dienen ze nog even..


Mag jij zijn,
Puur, open en in het licht,,
Kun jij verder vanuit het nieuwe begin,,
En sla je de oude hoofdstukken dicht.


Traject Loyal Soldier Mooi Gevoel

Wellicht voel je jezelf (soms) verdwaald of niet altijd vol aanwezig in het leven.


Soms loop je tegen vraagstukken, blokkades en levenslessen aan zonder te doorgronden waarom dit terug blijft komen en dus zonder veranderingen in jouw leven aan te brengen. En omdat deze lessen en stukken vaak niet welkom zijn, heb je jezelf aangeleerd om hier tegenover een verdediging/aanpassing in te zetten. Dit dient jou om verder te kunnen in het leven. En dat is begrijpelijk. Maar ook deze verdediging/aanpassing vraagt energie van je. En het heeft ook vaak consequenties. Uiteindelijk realiseer je echt wel dat je beter af bent zonder deze stukken. Want het is ook een blokkade. Een blokkade in je levensenergie en in wie jij werkelijk bent.


Wil jij jouw leven besteden aan aanpassing van jezelf, of wil jij graag jouw pure, heldere, rauwe bezieling leven ?

Loyal Soldier

Wat is deze Loyal Soldier nu precies ? Ergens in ons leven raken wij beschadigd door ervaringen welke niet veilig waren, onprettig of onbegrijpelijk.  Als deze ervaringen zijn opgedaan dan komt er een mechanisme op gang in ons, en dit is de Loyal Soldier.


Zijn plek is daar om je te beschermen tegen verdere pijn en herinnering. En daarin is deze soldaat heel trouw. Hij wijdt zijn leven hieraan. Aan jouw bescherming.  


Dat is toch fijn ? Opzich wel. Hij voorkomt verdere pijn, herinnering en emoties op deze beschadiging. Echter staat deze soldaat niet alleen tussen jou en het beschadigde deel, maar ook tussen jou en de pure ziel. En deze pure ziel wil graag contact met jou en geleefd worden.


Om deze verbinding volledig tot stand te laten komen is het nodig dat de Loyal Soldier herkent, erkent en bedankt wordt, zodat hij langzaam zijn taak op mag geven en alles terug mag geven aan jezelf hierin. Omdat de soldaat een plek inneemt welke jij al lang zelf op je kunt nemen. 


Daar waar jij jezelf mag herinneren dat de oorlog al lang voorbij is....Praktische informatie over het traject

Wanneer jij je openstelt, zuiver klaar bent om met jezelf in gesprek te gaan en aan te kijken ( omdat je weet dat je het zo niet langer wilt ) dan kan Rob met jou meelopen. Voorafgaande hebben we een online intakegesprek zodat we kunnen afstemmen of dit traject ( op dit moment ) bij je past.


Het traject duurt ongeveer 8 tot 12 weken waarin wij vier sessie's samenkomen. Iedere sessie, van twee á tweeënhalf uur, is verbonden aan een windrichting van het medicijnwiel.  Door deze vorm is er steeds integratietijd tussendoor maar voorkomen we ook terugval, zodat er na dit traject ook echt daadwerkelijke verandering heeft mogen plaatsvinden in jou. Ook tussen de sessie's is er contact mogelijk als er iets gedeeld of ingebracht wil worden.


We doen geen kunstjes en spelen niets na, maar gaan wel in contact met jouw ziel en het zielsverlangen. Maar dus ook met alles in het licht zetten wat daar tussen staat.


Na dit traject voel je weer ( nog meer ) de verbinding met je puurheid, jouw levensenergie en ben je vrij van de patronen en verhalen ( of herken je ze in ieder geval ) welke je hanteerde om verder te kunnen leven maar diep van binnen niet dienden. 


Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel hecht veel waarde aan vertrouwen en veiligheid. Voor ons is het een voorwaarde dat je zelf voelt of het klopt en ( ondanks de spanning ) een diepe ja voelt. Dit vinden wij echt belangrijk. Om deze reden houden wij eerst een intakegesprek om af te stemmen. 


  De sessie's worden geheel afgestemd op dat wat er voor jouw nodig is. Alles is maatwerk in het moment. Onze werkwijze is provocatief, met humor, speels en "to the point".


  Van jouw kant is de bereidheid nodig om alles ook aan te willen kijken, te doorvoelen en tijd te investeren ( op dit vlak ) in jezelf. 


  Kies voor het traject wanneer je bijvoorbeeld

  • maar moeite blijft houden om goed voor jezelf te zorgen
  • je leegte of onrust kan voelen bij jezelf
  • verslaafd bent aan bepaalde patronen of ongewenste gewoontes
  • op zoek bent naar jouw uniekheid in wat jij mag leven
  • je het idee hebt dat je leven vast is gelopen of juist rondjes draait
  • je voelt dat je jezelf beschermd in sommige situatie's ( terwijl dit helemaal niet echt noodzakelijk is )
  Ervaringen
  Jenny Verburg

  Inspirerend, diepgaand, oprecht, speels, spiegelend en met aandacht.

  Bekijk meer
  1 maand geleden

  Tarief Loyal Soldier traject

  € 395,00 ( inclusief intakegesprek )


  We komen 4 sessies bij elkaar, verbonden met de windrichtingen en het medicijnwiel. Tussen de sessies plannen we steeds een termijn van ongeveer een 2 á 3 weken zodat er steeds integratie kan plaatsvinden van wat er is aangeraakt en een plek mag vinden. Zo voorkomen wij terugval in oude comfortabele maar niet diendende patronen, gedachtens, gevoelens etc. De sessie's duren ongeveer twee á tweeënhalf uur. Tussentijds houden wij zo af en toe contact over hoe het met je gaat en wat er zich allemaal afspeelt in jouw leven.


  Een kennismakingsgesprek per telefoon is uiteraard mogelijk.


  Hoewel wij geen verschillende tarieven hanteren kunnen wij ons voorstellen dat dit traject je wel roept, maar dat het financieel wat lastiger kan zijn. Wij staan er altijd voor open om hierover in contact te gaan. Wellicht komt onze donatiepot ook goed van pas.


  unsplash