Sjamanistische Tantra massage Mooi Gevoel

Kies voor deze massage wanneer je :


  • alle energie in je lichaam wil voelen stromen.
  • volop aanwezig wil zijn in jezelf.
  • je hart en de chakra's wil openen
  • controle los wil kunnen laten. 
  • jezelf een interne ontdekkingsreis in het gevoel wil gunnen.
  • zinnelijkheid en heelheid wil ervaren
  • even alle aandacht aan jezelf wil geven door alleen maar te ontvangen


Zeker dat laatste zijn we niet zo gewend. 

.

Sjamanistische Tantra massage | Soul Touch


Dicht bij je gevoel komen en heelheid ervaren kun je op veel manieren bereiken. Onze sjamanistische tantra massage is één van die manieren. Deze massage is een mix van tantra, sjamanisme en een reis door het lichaam. Dit leidt tot meer bewustzijn van jezelf, kunnen genieten van alles wat er is en contact met jezelf en de ziel.


De sjamanistische tantra massage is er op gericht om bewuster te worden van jezelf, je gevoel en je emoties (tantra is immers het pad van bewustzijn). De levensenergie welke je ervaart kan je helpen om gecentreerd en liefdevoller in het leven te staan. Het is een hartgedragen en verbonden massage waarin Rob een veilige bedding biedt.


Praktische informatie over de massage


De massage duurt ongeveer 2,5 uur ( inclusief kennismaking, afstemming en afronding ).


Vooraf aan de massage zullen we samen onder het genot van een kop thee de verbinding maken, kijken we naar jouw intentie en nemen het verloop van de massage door.  Ook bespreken wij jouw wensen en onze grenzen. Zo ontstaat er veiligheid en vertrouwen.


Na dit gesprek beginnen we met een hartmeditatie en wellicht wat lichaamswerk om los te komen van het dagelijkse en met jezelf aanwezig te zijn. De rest mag een verrassing blijven maar kunnen we echt wel een cadeau aan jezelf noemen. Tijdens deze massage kan het hele lichaam aangeraakt worden. Hoe bloot jij je wil geven laat ik aan jou over zodat jij je comfortabel voelt.


Mijn handen zijn de verbinding tussen jouw lichaam, jouw ziel, onze bezieling en belichaming en alle wijsheid welke aanwezig is. De wijsheid van alle tijden. Ik stel mij open en maak de verbinding om te geven wat dienstbaar is aan jouw zijn.


De massage wordt gegeven op een mat. Er wordt gemasseerd met warme olie vermengd met etherische geuren. Na de massage is er tijd en ruimte om onder het genot van een kopje thee tot jezelf te komen. Mocht je de dagen na de massage ergens over willen praten dan mag je altijd telefonisch contact opnemen.Alles mag er zijn


Met deze massage worden je lichaam en de zintuigen geprikkeld. Je levensenergie wordt aangewakkerd, maar er kunnen ook emotie's, projectie's, afkeur en voorkeur voelbaar worden. We geven ruimte aan onze gevoelens en overtuigingen en dus ruimte en vrijheid aan onszelf, ruimte om alles toe te laten wat al aanwezig is in het moment. Zonder dat er ook maar iets moet. Vol van levensenergie en bewustzijn. 


De mate van stroming van de levensenergie (kundalini/prana) zal afhankelijk zijn van hoe ver jij in openheid bent/komt met je hart, chakra's en al je gevoelens.


Bovenal is deze massage vooral ook heel speels. Zinnelijkheid en levensenergie ervaren. Heel bewust. Vanuit deze ontspanning, koestering, genot en overgave aan het moment ontstaat een diep gevoel van heelheid, volheid en energetisch opgeladen zijn, een gevoel van er mogen zijn met alles wat er is. Een ervaring die je ook nog na deze sessie langdurig bij je zult dragen.


Vaak gestelde vragen

Tantra, dat is toch met seksualiteit ?

Tantra gaat voor ons over bewustzijn, vrijheid en vrij zijn in wie jij bent. Tijdens de massage werken we wel met levensenergie wat ook de seksuele energie omvat. De geslachtsdelen worden echter niet aangeraakt bij deze massage en er wordt dus niet gewerkt met seksualitieit/seksuele handelingen.


Moet ik mij helemaal uitkleden ?

Belangrijk is dat je jezelf ontspannen voelt. Daarom is de keuze geheel aan jou of je een onderbroek/slip aanhoudt of niet. Het gaat om jouw vrijheid, veiligheid en om je over te kunnen geven aan het ontvangen op de wijze die bij jou past. De massage wordt aangepast hieraan.


Wat nu als ik seksueel opgewonden raak ?

In de tantra verwelkomen wij alles, ook de levensenergie. En dus kan ook seksuele energie ontstaan. Zonder oordeel en zonder er iets mee hoeft te gebeuren. Het mag er gewoon zijn.

Stephanie Beekvelt

14-03-2023

sjamanistische tantra massage

Hoe verwoord je een ervaring die eigenlijk een diep gevoel van thuiskomen met zich meebrengt.


Na het bezoek bij Rob voelde ik mij weer dieper geland in mijn lichaam. Kwam er van alles in beweging en voelt mijn lichaam weer van mij. Zijn er inzichten gekomen op de vraagstukken welke ik droeg. En werd ik verrast door wat mijn lichaam te vertellen had.


Rob is een wijs man die naar je luistert met een open hart. De kracht van aanraking is zo helend. En zo mocht ik het ervaren. Dankbaar voor deze ont-moeting.

Danielle Dijkman

07-06-2023

sjamanistische tantra massage

Het is zacht in mij

Het is warm in mij

Het bubbelt in mij

Het stroomt in mij

Het straalt in mij

Het lacht in mij

Ik bloei

Ik groei

Ik ben mooi

Ik ben trots op mij

Ik voel mij verbonden

Ik hou van mij


Gisteren een sjamanistische tantra massage mogen ontvangen en wauw, wat kon ik in vertrouwen en overgave. 1x stribbelde mijn kwekkertje heel even, opmerken, liefdevol ontvangen, ademen en weer terug naar mijn eigen stilte. Ik heb onwijs genoten van deze mooie reis. Ik voelde me vrouwelijk, mooi, geliefd en compleet veilig. Dankjewel Rob voor je integere en zuivere zijn

Mijn kleine inner deugniet wilde spontaan in mijn favo boom klimmen, dat was alweer een hele poos geleden, zit toch beter als een stoel..soms dan


Tarieven centrum Mooi Gevoel


Tarief Sjamanistische tantra massage

€ 135,00.

Een massage neemt 2,5 uur in beslag, maar aangezien tijd niet meegaat in deze massage is dit een richtlijn. Dit is inclusief kennismaken, voorbereiding en afronding. Een kennismakingsgesprek per telefoon is uiteraard mogelijk.