Sjamanistische massage 

Dicht bij je gevoel komen en heelheid ervaren kun je op veel manieren bereiken. Onze sjamanistische massage is één van die manieren. Deze massage is een mix van sjamanisme, plezier, speelsheid, contact met jouw essentie en een reis door het lichaam. Dit leidt tot meer bewustzijn van jezelf, kunnen genieten van alles wat er is en contact met jezelf en de ziel.


De sjamanistische massage is er op gericht om bewuster te worden van jezelf, je gevoel en je emoties. De levensenergie welke je ervaart kan je helpen om gecentreerd en liefdevoller in het leven te staan. Het is een hartgedragen en verbonden massage waarin Rob een veilige bedding biedt.


Sjamanistische massage Mooi Gevoel

Praktische informatie over de massage

Vooraf aan de massage zullen we samen onder het genot van een kop thee de verbinding maken, kijken we naar jouw intentie en nemen het verloop van de massage door.  Ook bespreken wij jouw wensen en onze grenzen via het Wheel of Consent. Zo ontstaat er veiligheid en vertrouwen.


Na dit gesprek beginnen we met een hartmeditatie en wellicht wat lichaamswerk om los te komen van het dagelijkse en met jezelf aanwezig te zijn. De rest mag een verrassing blijven maar kunnen we echt wel een cadeau aan jezelf noemen. Tijdens deze massage kan het hele lichaam aangeraakt worden, rekening houdende met wat hierin afgesproken is.


Rob zijn handen vormen de verbinding tussen jouw lichaam, jouw ziel, onze bezieling en belichaming en alle wijsheid welke aanwezig is. De wijsheid van alle tijden. Ik stel mij open en maak de verbinding om (door) te geven wat dienstbaar is aan jouw zijn en lichaam.


De massage wordt gegeven op een mat. Er wordt gemasseerd met warme olie vermengd met etherische geuren. Na de massage is er tijd en ruimte om onder het genot van een kopje thee tot jezelf te komen. Mocht je de dagen na de massage ergens over willen praten dan mag je altijd telefonisch contact opnemen.Kies voor deze massage

wanneer je

  • alle energie in je lichaam wil voelen stromen.
  • volop aanwezig wil zijn in jezelf.
  • je hart en de chakra's wil openen
  • controle los wil kunnen laten.
  • jezelf een interne ontdekkingsreis in het gevoel wil gunnen.
  • zinnelijkheid en heelheid wil ervaren
  • even alle aandacht aan jezelf wil geven door alleen maar te ontvangen

Alles mag er zijn

Met deze massage worden je lichaam en de zintuigen geprikkeld. Je levensenergie wordt aangewakkerd, maar er kunnen ook emotie's, projectie's, afkeur en voorkeur voelbaar worden. We geven ruimte aan onze gevoelens en overtuigingen en dus ruimte en vrijheid aan onszelf, ruimte om alles toe te laten wat al aanwezig is in het moment. Zonder dat er ook maar iets moet. Vol van levensenergie en bewustzijn. 


De mate van stroming van de levensenergie en het contact met jouw lichaam en intuitie/essentie zal afhankelijk zijn van hoe ver jij in openheid bent/komt met je hart, chakra's en al je gevoelens.


Bovenal is deze massage vooral ook heel speels en koesterend. Zinnelijkheid, essentie en levensenergie ervaren. Heel bewust. Vanuit deze ontspanning, koestering, genot en overgave aan het moment ontstaat een diep gevoel van heelheid, volheid en energetisch opgeladen zijn, een gevoel van er mogen zijn met alles wat er is. Een ervaring die je ook nog na deze sessie langdurig bij je zult dragen.


Ervaringen
Stephanie Beekvelt

Hoe verwoord je een ervaring die eigenlijk een diep gevoel van thuiskomen met zich meebrengt. Na het bezoek bij Rob voelde ik mij weer dieper geland in mijn lichaam. Kwam er van alles in beweging en voelt mijn lichaam weer van mij. Zijn er inzichten gekomen op de vraagstukken welke ik droeg. En werd ik verrast door wat mijn lichaam te vertellen had. Rob is een wijs man die naar je luistert met een open hart. De kracht van aanraking is zo helend. En zo mocht ik het ervaren. Dankbaar voor deze ont-moeting.

Bekijk meer
8 maanden geleden

Vaak gestelde vragen

Moet ik mij helemaal uitkleden ?

Belangrijk is dat je jezelf ontspannen voelt. Daarom is de keuze geheel aan jou of je een onderbroek/slip aanhoudt of niet. Het gaat om jouw vrijheid, veiligheid en om je over te kunnen geven aan het ontvangen op de wijze die bij jou past. 


Waarom een intentie ?

Door een intentie te hebben waarom jij deze massage in gaat, kan er meer richting komen in de verheldering en inzichten waar jij graag het licht op wilt laten schijnen. Samen nemen wij deze intentie mee en laten gebeuren wat er mag plaatsvinden in jou. En deze intentie kan ook zo simpel zijn als gewoonweg genieten. 


Wat is het wheel of consent ?

Het wiel van afstemming gaat over de grenzen en wensen. Wat wil jij graag ontvangen, welke lichaamsdelen mogen wel en niet aangeraakt worden. Soms is dit van te voren al helder en kunnen wij dit dus afstemmen. Want er kunnen ook wensen zijn welke bij Rob op een grens stuiten. Daarnaast gaat het over ontvanger en gever. Jij mag in alle aanwezigheid van jezelf geheel ontvangen, zonder terug te geven. Daar mag jij je veiligheid vinden om compleet in en met jezelf aanwezig te zijn.Tarieven centrum Mooi Gevoel

Tarief sjamanistische massage

€ 135,00 ( 150 min. )


Deze massage neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag, maar dit is een richtlijn. Deze tijdsduur is inclusief kennismaken, voorbereiding en afronding.


Een kennismakingsgesprek per telefoon is uiteraard mogelijk.


Hoewel wij geen verschillende tarieven hanteren kunnen wij ons voorstellen dat de sjamanistische massage je wel roept, maar dat het financieel wat lastiger kan zijn. Wij staan er altijd voor open om hierover in contact te gaan. Wellicht komt onze donatiepot ook goed van pas.


unsplash