Alle vormen welke wij aanbieden zorgen er voor dat je (opnieuw) in contact komt met jezelf als geheel van lichaam, geest ( mind ) en ziel. Je zou ook kunnen zeggen daar waar je met de compleetheid en moeiteloosheid jezelf leeft. Waar jij de dirigent bent en de levensenergie volop kan stromen. En op dit pad kan er helder worden waar jij bijvoorbeeld stagneert, overvloedig compenseert, blokkeert of verdedigd. Maar ook waar plezier, vrijheid en passie voelbaar zijn, waar je rust ervaart en voluit leeft. Samen kunnen we steeds vrij maken wat er nog niet vrij is, en bekrachtigen wat er geleefd wil worden.


Naast dit vaste aanbod staan wij altijd open voor specifieke aanvragen. Samen zullen wij dan kijken of er een vorm aan te bieden is wat past bij ons centrum. 

Voor vragen of afspraken over de Zweethutceremonie, Sjamanistische Tantra massage | Soul Touch en het "verdiepingstraject" kun je altijd contact opnemen.


De Vuurtraining , zweethutceremonie en Vision Quest welke werken met open aanmelding worden aangekondigd in de agenda met uitgebreide informatie.